Startside.  

"På skyggesiden - beretningen om en hjerneblødning" blev i 1997 udgivet på forlaget Aschehoug.                                                                                                   

Nærværende udgave er tilført nye afsnit og ændret i såvel tekst og billeder.

                                                                        

 

"På skyggesiden - pigen på gyngen"


Ny revideret udgave

er en beretning om en hjerneblødning, oplevet af forfatteren selv, med tilbageblik på oplevelser fra en opvækst på et børnehjem i 1950énes Danmark og med dens tids pædagogik.


Pressen skrev:

"Positiv og livsbekræftende" - "Bogen er først og fremmest et budskab om stolthed og vilje"
B.T.

"På skyggesiden er en fortælling på to planer. Udover beretningen fra sygesengen er det også fortællingen om pigen Annes opvækst på et børnehjem..." " barndomsminderne giver bogen et positivt skær..." "Samtidig sætter de fortællingen i perspektiv". 
Århus Stiftstidende

"Det er på mange måder en unik bog, Lützhöft har begået, først og fremmest fordi den løfter indtil flere slør for, hvordan det opleves at blive ramt af en sygdom, der er kendt for at påvirke så fundamentale funktioner som hukommelse, sprog, læse- og skrivefærdigheder samt tænkning i allerbredeste forstand..." " På skyggesiden er en så absolut læseværdig bog"... "Anne Lützhöft skriver klart og gribende".
Politikken

"Den hidtil mest menneskelige bog i HjerneÅret - noget så overset som en hjerneskadet patiens beretning..." "Denne opgave løses exceptionelt godt i Anne Lützhöft bog" "På trods af titlen 'På skyggesiden' er bogen ikke misantropisk eller mistrøstig. Den er positiv".
Information

Startside.